Placeholder for Logo iconLogo icon
Placeholder for LogoLogo

Je bekijkt een pagina uit een oud seizoen.
Klik hier om terug te gaan naar het huidige seizoen

Ni-js

Placeholder for Header NieuwsHeader Nieuws
Algemein

Ontwikkelinge Website

26 november 2009

Pierre Vergeldt van Web-id, is onlangs weer druk bezig geweest om onze website her-en-der te updaten en te verbeteren.

Nu de meeste van onze bezoekers beschikken over het browserprogramma Internet Explorer 8.0, heeft Pierre ervoor gezorgd dat onze website hierop aangepast is. Het merendeel van deze verbeteringen zult u als bezoeker echter niet direct opmerken.

Wat u wellicht wél opgemerkt heeft, is dat de snelheid (performance) van de site verbeterd is. Verder zijn er de afgelopen tijd nóg meer archiefmogelijkheden gecreëerd waardoor de site overzichtelijker geworden is. Een digitaal archief voor onze vereniging creëren, was één van onze redenen om begin 2008 met deze website de lucht in te gaan. Dit is, naar onze mening, in korte tijd al aardig gelukt.

Een van de rubrieken waar we nu ook een archief voor hebben is het Gastenboek. Per seizoen kunt u nu nalezen welke berichtjes er in ons Gastenboek geschreven zijn.

Wij nodigen u van harte uit om in het Gastenboek van het seizoen 2009-2010 een berichtje achter te laten. (O.a. onze hoogheden, waarvan er ondertussen al 2 (de beide dansmarietjes) bekend zijn, stellen dit erg op prijs). Mocht u achteraf toch een (typ)foutje in uw bericht terugvinden, mail ons dan even, dan kunnen we het achteraf nog voor u aanpassen.

Verder kunnen we sinds kort met meerdere personen (gedeeltes van-) de site beheren en is het voor de beheerders eenvoudiger om in de toekomst 'groepen' (bijv. Historie/OPA's, Kiénderkarneval) verder uit te breiden. Mocht u overigens zelf nog interessant historisch materiaal of een andere bijdrage voor onze site in uw bezit hebben (liefst digitaal), dan mag u uiteraard contact met ons opnemen.

Wij hopen dat u de komende tijd weer veel plezier mag beleven tijdens het bezoeken van onze website !

(Mocht u specifieke vragen/opmerkingen over de site hebben, dan mag u een mail sturen naar: webmaster@keieschieters.nl).

Met Karnevaleske groet,

Bestuur KV de Keieschiéters