Placeholder for Logo iconLogo icon
Placeholder for LogoLogo

Je bekijkt een pagina uit een oud seizoen.
Klik hier om terug te gaan naar het huidige seizoen

Ni-js

Placeholder for Header NieuwsHeader Nieuws
Algemein

Optochten 2010

14 januari 2010

Dit jaar zullen we de optochten wederom achterstevoren opstellen. Dus de eerste groep staat achteraan opgesteld en bij vertrek passeert deze de overige deelnemers. Hierdoor worden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om de gehele optocht te aanschouwen.

Afgelopen jaar was deze opzet een groot succes echter was er te weinig ruimte om goed op te kunnen stellen en elkaar te passeren. Daarom is besloten om de vanaf dit jaar op te stellen op de Maasstraat vanaf Kruisweg naar de Lage Lei.

Hierdoor is de optochtroute iets aangepast, de optocht trekt NIET meer over de Boerenweg, Pastoor Houbenstraat. I.p.v. daarvan start de optocht door de Lage Lei. (Klik hier voor de optochtroute en klik hier voor een plattegrondje, incl. afzettingen).

Een verder wijziging voor dit jaar is dat in samenspraak met de deelnemers het maximum geluidsniveau voor de optocht wordt vast gesteld. Geluidsmetingen zullen tijdens een bezoek van de optocht commissie aan de deelnemers worden uitgevoerd. Het overschrijden van het afgesproken geluidsniveau tijdens de optocht kan leiden tot directe uitsluiting van de optocht!

Met het samengaan van onze gemeente met groot Venlo kunnen groepen die een wagen bouwen beroep doen op een plaats in een gezamenlijke bouwhal. Zie hiervoor www.optochhal.nl. Heb je interesse stuur dan even een mailtje naar optocht@keieschieters.nl. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen of mailen.

Onze optochten vinden dit jaar plaats op zaterdag 13 februari (jeugdoptocht) en maandag 15 februari ('grote' optocht).

Inschrijven kan ook online, ga hiervoor naar www.keieschieters.nl/optocht

Wij hopen samen met alle deelnemers en toeschouwers weer op een leuke, gezellige en mooie optocht!

Iedereen veel succes en plezier met de voorbereidingen op de optochten.

De Optocht Commissie.

Danielle, Loek, Ruud, Rico, Roel.