Placeholder for Logo iconLogo icon
Placeholder for LogoLogo

Je bekijkt een pagina uit een oud seizoen.
Klik hier om terug te gaan naar het huidige seizoen

Ni-js

Placeholder for Header NieuwsHeader Nieuws
Algemein

Effe Alde Bette 2016

10 januari 2017

We geven de pen door - Effe Alde Bette - Aldewiéverdaag 2016

Ook dit jaar hebben we weer genoten van een gezellige Aldewieverdaag! Voor enkelen van ons het dit jaar wel een erg bijzondere Aldewieverdaag...(familielid) prins Bram d’n twedde heeft deze dag geopend en ook nog eens een aantal onderscheidingen uitgedeeld. Geweldig!

Onze Aldewieverdaag begint standaard met een gezellig ontbijtje. Er moet toch immers een goede bodem worden gelegd. Mooi om te zien dat er zoveel verschillende ‘alde Wiever’ bij elkaar komen op deze dag...van jong tot oud.

Na de opening zijn we met ons mandje vol met teveel lekkers en sjnapjes enkele kroegen afgegaan. Niet alleen in de kroegen zelf is het gezellig, ook de weg ernaartoe mag zeker niet vergeten vermeld te worden. Onderweg wordt er gezellig gekletst, gezongen en af en toe een pauze ingelast voor een lekkere sjnaps. Gezellig!

Ondanks alle worst, kaas, koekjes, chocolade, chips, nootjes en andere hapjes, moest er tegen de avond toch echt weer ergens een hapje gegeten worden om vervolgens weer verder te kunnen gaan. Weej-dreej stond nog op het programma en dit wilden we uiteraard niet missen.

En opeens....was het weer laat en zat de dag er alweer op. Wat is het toch ieder jaar weer genieten!

Arcen Alaaf!

Groetjes,

Kim, Irma, Melanie, Silke, Marian, José en Inger