Placeholder for Logo iconLogo icon
Placeholder for LogoLogo

Je bekijkt een pagina uit een oud seizoen.
Klik hier om terug te gaan naar het huidige seizoen

Ni-js

Placeholder for IMG 1365IMG 1365
Algemein

Bereech vân de ôptochkemissie: Ôpni-j aanmelde!

1 februari 2024

Waeges techniese probleme mit ’t online aanmelde vör de kiénder- en de groeëten ôptoch wille weej alle groepe vraoge zich ÔPNI-JT aan te melde vör ieën of allebei de ôptochte.

Aanmelde kân door ’t inschriéfformulier/bökske te downloade ôp ôs sait. Lever ’t aanmeldformulier oéterlik maondig 5 fibberwarie in door ’t beej Maik van de Staij (Derckxweg 20) in de brevebus te goeëje.

Groepe die ziech al hebbe aangemeld door ’t aanmeldformulier in te levere, hoeve dit neet opni-jt te doon. Allieën die groepe die dit hebbe gedaon via ’t online formulier.

Ekskuses vör ’t ôngemaak en nag völ plezeer mit de veurbereidinge. Weej kiéke oét naor twieë kei moeëje ôptochte.

Names de ôptochkemissie, bedánkt.

==

Wegens technische problemen met het online aanmelden voor de kinder- en grote optocht willen wij alle groepen vragen zich OPNIEUW aan te melden voor één of beide optochten.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier te downloaden op onze site. Lever het aanmeldformulier uiterlijk maandag 5 februari in door het bij Maik van de Staij (Derckxweg 20) in de brievenbus te gooien.

Groepen die zich al hebben aangemeld door het aanmeldformulier in te leveren, hoeven dit niet opnieuw te doen. Uitsluitend groepen die dit hebben gedaan via het online formulier.

Excuses voor het ongemak en nog veel plezier met de voorbereidingen. Wij kijken uit naar twee kei mooie optochten.

Namens de optochtcommissie, bedankt.

Placeholder for IMG 1231IMG 1231