Gezamenlijke sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht vormt voor Karnavalsvereniging De Keieschiéters in Arcen, Carnavalsvereniging De Thiëtuite in Lomm en Gekke Maondaagvereineging De Wuilus in Velden een jaarlijks terugkerende traditie. De sleuteloverdracht zal daarom ook in 2009 weer plaatsvinden, maar dit jaar is de overdracht anders dan de carnavalsvierders in de Gemeente Arcen en Velden zijn gewend.

Dit jaar viert de gemeente namelijk haar 208e en tevens laatste jaar als zelfstandige gemeente, en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom worden de drie afzonderlijke sleuteloverdrachten eenmalig samengevoegd tot één gezamenlijke sleuteloverdracht waarvoor alle leden van de drie verenigingen worden uitgenodigd.

De gezamenlijke sleuteloverdracht zal plaatsvinden op zondag 8 februari 2009 van 15.00 tot 19.00 uur in de Kiësstolp in Velden. Onder leiding van ceremoniemeester Bas van der Zwaan zal in een voor de gelegenheid versierde zaal de ceremonie plaatsvinden. De Ravenvennerkapel zal tijdens het feest de muziek verzorgen.

Bron: website Gemeente Arcen en VeldenGeplaatst op 25-01-2009

Wasserij / Textielverzorging Schraven
Terraq Bouwgrondstoffen

Òntworpe & Aangedreeve door Web-id
Copyright © 2021 De Keieschiéters Ârce
Vragen of opmerkingen over de inhoud kunt u sturen naar webmaster@keieschieters.nl